Jump to content

Recommended Posts

16 hours ago, adrian said:

I haven't tried this theme yet, but I am assuming the issue is that the save button is floating? Wouldn't that put it on top of input fields sometimes meaning that you need to scroll to see everything? Sorry if I am not picturing how it works.

Anyway, if that's the case and you are planning on keeping that behavior, then I can add a class to the body like you suggest - let me know. One thing to note of course is that Tracy can sometimes have many bars down there - sometimes, the regular, a couple of redirects, plus three ajax bars. The number of ajax bars is also configurable so someone could potentially choose to show more than that - I just wonder if this will make positioning tricky? 

@adrian the save button in this theme is actually at a fixed position in bottom right corner of the screen (the save button on the top is hidden). So tracy is overlapping the button when open. If you could set a class when tracy is open or enabled, I could position the button differently. The open panels seem to open with a margin to the bottom, so the button is still visible when a panel is open...

Link to comment
Share on other sites

@jploch - can you try the attached version please.

Sounds strange, but it's actually a bit more complicated than expected just because there are a few ways that the bar can be enabled / disabled / hidden. I think I might have them all taken care of, but would be good if you could help test. Thanks.

BTW, the class I added to body is: has-tracy-debugbar

TracyDebugger.module.php

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 9 months later...

if you want to use this theme together with the Tracy debugger module. Tracy has an option now to change the position of the bar to the left side:
1460219094_Bildschirmfoto2022-03-16um11_03_01.png.46098dac034e7af6d742403fbe1e835a.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Thank you for this theme - it's really excellent!

Using a client account with restricted permissions, I noticed that when editing a page the View link in the main navigation bar didn't seem to work. I'm not sure if this is an issue with the theme, or something unique to my setup.

 

Link to comment
Share on other sites

@taotoo I use the theme for all my client projects and had no issues so far. This might be a problem with your permissions setup. Is the view link showing with the default uikit theme?

Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, jploch said:

@taotoo I use the theme for all my client projects and had no issues so far. This might be a problem with your permissions setup. Is the view link showing with the default uikit theme?

Yes it works fine with the uikit theme, thanks for the help!

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, taotoo said:

Yes it works fine with the uikit theme, thanks for the help!

I've just tried the theme with a different website, and the issue isn't there. So it must be something unique to this site, and not the theme.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, taotoo said:

I've just tried the theme with a different website, and the issue isn't there. So it must be something unique to this site, and not the theme.

I'm an idiot - I was using the RestrictTabView module, with the View tab disabled for non-superusers.

(Not sure why this wasn't also affecting the default uikit theme though).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...