Jump to content
Simi

Problem with module install after update ($config->moduleInstall, ProcessWire 3.0.165).

Recommended Posts

Since I updated to the version ProcessWire 3.0.165 installing modules from URL, directory and Upload won't work anymore.
I have already added $config->moduleInstall('download', true); to my /site/config.php file, but it still doesnt work. Has anyone a solution for this?Capture.thumb.PNG.7244be4f9744fe855e030c1c5775f5cd.PNG

Edited by kongondo
merged similar threads.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Running PW 3.0.165 and have added to config.php:

$config->moduleInstall('directory', true);
$config->moduleInstall('download', true);
$config->moduleInstall('upload', true);

but with no change in the admin... stil unable to update modules, or grab them via urls 😐 whats the deal here?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@benbyf,

moderator note

A near identical topic was created yesterday. I have combined your threads.

@Simi I have modified the thread title slightly to better reflect the issue you are facing.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...