Jump to content
michelangelo

Repeater field doesn't open (incorrect use / bug)

Recommended Posts

Hello guys,

very simple question about repeaters from the Core Modules. I have used them before without issues. This one concerns a weird behaviour which I am not sure whether it's caused by me not using it correctly or a bug. The problem is that when I add content, save it, refresh the page and return to the page, I cannot unfold the repeater. I made a video so you can see the behaviour (below)

I tried re-initiating the repeater field, but still doesn't work...

Looking forward to your advice!

Thanks!



 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is the repeater set to Ajax load? If yes, you may have to look into the network tab of the browser's developer console for the ajax request. The server's response to that should give you more of a clue.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @michelangelo! just a quick heads-up: the Modules area of the forum is reserved for third party module support threads, one per module. This topic is about a core feature, so I'm moving it to General Support instead.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello everybody! Thank you for your responses! @BitPoet that's a great tip, I didn't try it but I disabled the AJAX on the repeater as I don't have a lot of content and it works perfectly. @teppo sorry for the misunderstanding and thanks for moving it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By benbyf
      Hello, and welcome to what I though was either my client being silly and changing things, or some evil doer. Turns out its reproducible and therefore something in Proceswire (I checked my templates and modules but couldnt find anything that would be doing this...). So what is it doing? Check out the video for evidence.
      A repeater field is interacting with a page template and another repeater field somehow to swap the fields in the template and repeater over...
      I have a template called team, and a repeater field called team_repeater with label Team. Some how and for some reason, when I change my fields on repeater called main_menu_links my team template gets those fields and when I try and revert the team template fields to the fields it should have, they get given to the repeater main_menu_links. Also this to say HELP!!!!!
      video: https://www.dropbox.com/s/exkdhc6n7x0xpsa/strange-repeater-PW-mega-bug.mov?dl=0
    • By neonwired
      I have a front end form for creating new pages, repeater and repeater matrix field don't seem to save any data. I was considering handling the data manually but can't seem to get anything useful from the post data, are there any methods i can use?
    • By t0b1
      Hello there, and thanks for ProcessWire!
      I'm getting to know ProcessWire while doing my first project using it and I really like it so far.
      The challenge I'm facing right now is the following:
      I have a One-Pager using fullpage.js, realized as a single PW-Page containing a Repeater Field where each Repeater Item is one Section.
      Some Sections are supposed to have a little menu at the Top which references/links to different Sections of the Website, so I wanted to use a Checkbox Field "Top Menu" to decide if a Section gets a Menu and a Page Reference Field to choose the different Sections (Repeater Items) it should contain.
      I've already accomplished this by pasting the following code into /site/ready.php:
       
      $wire->addHookAfter('InputfieldPage::getSelectablePages', function($event) { if($event->object->hasField == 'top_menu_entries') { $page = $event->arguments('page'); if($page instanceof RepeaterPage) $page = $page->getForPage(); $event->return = $page->; } });  
      The only problem that still remains is that when I select the Entry of the Repeater Item itself it doesnt save the selection, meaning after I saved it's unselected again.
      On some Sections I do want a Menu-Entry for the Section itself though (which would be styled differently and not link anywhere) for Continuity-Reasons, any ideas on how to achieve that?
    • By verdeandrea
      Hi guys,
      I'm getting crazy trying to figure out what is the cause behind a weird problem is giving me some bad moments with my client.
      I have a repeater field, with some fields as childre. From one day to the other the children fields of the repeater change and i find other fields as children. Also, all the content my client inserted in that repeaters are gone, cause now we have the new empty children fields. I really don't understand what can be the reasons behind this.
      This happened more than once.
      It' s like there is a repeating action that changes the repeater's children. The only repeating action I can think of is the chronjob for the database. Could this depend on that? Have you any idea or suggestion of what should i check or ho to solve this weird problem?
      Thank you very much!
    • By benbyf
      Hi,
      Been updating fields on a live site from my dev site to get them in synch and I noticed repeater pages visible in my pagetree on teh live site. What might I have done to have this happen? The repeater module was enabled on both sites.

×
×
  • Create New...