Jump to content
Mithlesh

change the form to static

Recommended Posts

uhm, this is purely frontend code and hasn't got anything to do with PW per se. Did you just copy-and-paste your existing code from somewhere?

Just add class .open to the panel and adjust the right CSS value to -3px (inline style, same as when opened)

slide-out-enquiry open

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Mithlesh said:

Can you be little explanatory? I know I am asking silly questions but it would be great if you can help me!

Well... as @dragan has no access to any of your template files and doesn't know anything about the whole setup of your site it's actually everything he or anyone else can tell right now.

Who maintained the site before? A co-worker or an agency? Someone built that site and that someone can or at least should be able to provide you more details.

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By calago
      after the migration to version 3.0.145 our export templates all of a sudden dont work properly, 
      we have a functionality where we use a boiler template with a set of fields. for some reason since the upgrade when we select the export template to export it. it wont show any of the fields added after the migration, 

      as you can see the offer certificate remarks field has been added to the export, 
      but when we select it it wont come trough

    • By EyeDentify
      Hello dear PW gurus.

      I have stumbled over a strange error that i all of sudden got when trying to upload an image to a images field on a page.
      There where images allready stored in the field that i wanted to keep, but during the upload the error apear and after that all images are gone from the field and i can´t upload any, i just get the error every time.
      I am running ProcessWire 3.0.153 dev.
      Update:
      After looking in the assets folder i find the folder for the page and the image files seems to be there including the ones i tried to upload when the error occured.
      But they don´t show up in the images field in the page editor.
       
      The error reported:
       
      SQLSTATE[01000]: Warning: 1265 Data truncated for column 'ratio' at row 1 And here is a screenshot of the event:

      The TracyDebugger Error reporting:

      I hope you fine folks could point me in a direction.
      But it seems our old pal set_time_limit() is back.

      Regards, EyeDentify
    • By benbyf
      Hi, Looking to create form elements on a page–some input with a colection of form inputs and the appropriate labels and variables for that input. I've used ProForms in the past and rolled out my own when creating simply one off forms, but I wonder if anyone has found a good way of allowing form creation on page editing so that clients can adhocly make and edit forms?
      Thanks
    • By rushy
      Hi all
      Continuing my first project where I am creating and manipulating stuff from the frontend. Till now I've always added things like images from the backend, but in this project I need to add and move images from a frontend control. This is a photo album where images are stored in albums, each album being a page containing a Pageimages array in the usual way. So what I want to know is how do I move an image from one album (page) to another in the frontend? I just need some guidance on how to approach this.  I suppose I need to do a copy and delete - but how do I copy an image or images from one page to another? What function should I use to create a new image on an existing page? I include a code snippet from the server side of my delete image request and it works fine. I'd like to implement something similar for a move and upload new image request. 
      Many thanks for any help. Paul 
      <?php namespace ProcessWire; // sanitize inputs as 1-line text $action = $sanitizer->text($input->post('action')); $instr = $sanitizer->text($input->post('input')); $sel = $input->post('selected'); // Expect JSON for image selected image list $selected = json_decode($sel); $nosel = count($selected); $response = array(); // for building JSON response switch($action) { // delete selected images case 'delete': $out = "<p>Deleted $nosel image(s)</p>"; foreach($selected as $item){ $album = $pages->get($item->album); $album->of(false); $out .= "<p>Image {$item->file} from album {$album->title}</p>"; $album->images->delete($item->file); $album->of(true); } $out .= saveUpdatedAlbums($pages, $selected); // add the response message for the delete $response['message'] = $out; break; ...... // save any album that had an image deleted function saveUpdatedAlbums($pages, $selected) { $cur = ''; $out = ''; foreach($selected as $item){ $album = $pages->get($item->album); if($album->id != $cur) { $album->of(false); $album->save('images'); $album->of(true); $cur = $album->id; $out .= "<p>Updated album {$pages->get($cur)->title}</p>"; } } return $out; }  
       
       
    • By Marvin
      Hello, i want to ask, i maintain a website that using a processwire and php, and i want to make an archive at my website using a subfolder system, but when i try,
      the sebfolder is show but when i click the files in that subfolder not show, and my browser just show me an error Invalid argument supplied for foreach(), i don't know why it error
      Here i attach my code and my screenshoot website :
      This is my code

      This is result of my website

      This is my error

       
       
×
×
  • Create New...