Jump to content
buster808

Delayed Output Echo

Recommended Posts

Hi,

Im trying to ad the following in my template but it will only render text but works fine in _main.php but this will output across whole site.

Thanks

$content .= "echo $modules->MarkupSocialShareButtons->render();";

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

This works fine now on _main.php

<?php if($page->template->name === 'blog-entry'){
        echo $modules->MarkupSocialShareButtons->render(); ;
}

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, buster808 said:
$content .= "echo $modules->MarkupSocialShareButtons->render();";

I have never used that module, but I guess it should be:

$content .= $modules->MarkupSocialShareButtons->render();

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@buster808 Can you please use the code blocks provided by the forum instead of copy pasting directly from your editor into the post. It's really hard to read the way they're right now.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...