Jump to content
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By ngrmm
      I have a page with a table. Each table row has a page-reference field and a checkbox.
      The Page sends emails to all users (page-refrence->email-field) and change the value of the checkbox in a row to 1.
      It works with this:
      <?php // event ID fron url query $eventID = $input->get('eventID','int'); // get event-page $event = $pages->get($eventID); // config $fromEmail = $event->event_mail_from; $fromName = $event->event_mail_from_name; $emailSubject = $event->event_subject; // email html body ob_start(); include('./_inc/emailbody.inc'); $emailBody = ob_get_clean(); // make event-page editable $event->of(false); // loop through table and send out emails foreach($event->event_clients_list as $event_table_row) { // get client page $clientPage = $event_table_row->client_name; // get client email $clientEmail = $clientPage->email; // if client isn't invited yet (checkbox not checked) if($event_table_row->client_invited == '') { // send email $m = new WireMail(); $m->to($clientEmail); $m->from($fromEmail, $fromName); $m->subject($emailSubject); $m->bodyHTML($emailBody); $m->send(); // mark client as invited $event_table_row->client_invited = 1; $event->save('event_clients_list'); } } ?> But i have to use a variable in my emailbody.inc which i'm able to get in the table-loop.
      So i do the including of the body inside my loop. But this doesn't work anymore. Page sends out the emails but is unable to change the value of the checkbox.
      I get no errors!
      I'm using ProTable
      <?php // event ID fron url query $eventID = $input->get('eventID','int'); // get event-page $event = $pages->get($eventID); // config $fromEmail = $event->event_mail_from; $fromName = $event->event_mail_from_name; $emailSubject = $event->event_subject; // loop through table and send out emails foreach($event->event_clients_list as $event_table_row) { // get client page $clientPage = $event_table_row->client_name; // get client email $clientEmail = $clientPage->email; // email html body ob_start(); include('./_inc/emailbody.inc'); $emailBody = ob_get_clean(); // make event-page editable $event->of(false); // if client isn't invited yet (checkbox not checked) if($event_table_row->client_invited == '') { // send email $m = new WireMail(); $m->to($clientEmail); $m->from($fromEmail, $fromName); $m->subject($emailSubject); $m->bodyHTML($emailBody); $m->send(); // mark client as invited $event_table_row->client_invited = 1; $event->save('event_clients_list'); } } ?>  
    • By Vigilante
      In general, is there an easy way to know which method should be used to access the API?
      For example, when _ini.php is used in the theme, it would seem you have to use wire()->addHookBefore(...). But on other sites where they used ready.php, I've seen it go straight to just doing $this->addHookAfter() even though there is no class or namespace set up in the ready.php file.
      So how do I know when I can do $this, or $wire, or wire() to access things? And any other variables I'm not aware of.
      Thanks!
    • By Markus (Blue Tomato)
      I'am working on a migration script from the ImageExtra Module to the new Custom Image Fields feature in ProcessWire.
      I have some problems while setting a field value to the new custom image field. I have set up the custom field and it works correct in the admin panel but not via the API:
      $page->images->my_custom_image_field = "test"; $page->save(); Results into:
      Fatal error: Uncaught ProcessWire\WireException: Item 'my_custom_image_field' set to ProcessWire\Pageimages is not an allowed type in /var/www/html/wire/core/WireArray.php:458
       
       
    • By Roberts R
      Hello.
      I never though about it before but when I insert image into CKeditor field I don't get ALT tag filled from image that has it. Do I have to do it manualy for inserted image or Im doing something wrong?
       
    • By Peter Troeger
      Hello 🙂
      I have set up pagination on a mulitlanguage site.
      I've done this before, but this time I have a problem I can't solve.
      Pagination is activated on 'parent-template' and 'child-template' just to be sure 🙂
      This is my code:
      $children = $page->children('limit=1'); foreach($children as $child) { $title = $child->title; echo $title; } echo $children->renderPager(); The navigation is output correctly and the link look correct as well 'parent-page/page2/'.
      But when I click the link, the site seems to redirect back to 'parent-page/
      Any help would be greatly appreciated 🙂
      - Peter
×
×
  • Create New...