dragan

Getting logged out when using two PW sites on same domain

Recommended Posts

If I have two PW sites that sit in separate folders, I can't be logged-in in both sites.

e.g.

site.com/project-a/pw-admin-slug/

site.com/project-b/pw-admin-slug/

If I login to project-a, then also login to project-b, get back to the first site, I have to login again.

Is the cookie / session mechanism storing my domain? If it does, and it's meant to be some sort of security enhancement, it should not check my domain, but root-URL of the PW-installation. (strangely, this doesn't happen on localhost)

Is it possible to prevent that behavior? Often I have two sites open (e.g. check to see if I have the same CKEditor setup and quickly copy and paste it, or copy a user-role)

Edited by dragan
re-phrasing

Share this post


Link to post
Share on other sites

The cookie contains: domain and path

Although both PW instances create the same named cookie.

I'd move sites to subdomains. That works without any problems.

2018-05-04 15_35_27-Pages • ProcessWire • nerd.to.png

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By SwimToWin
      ProcessWire is setting a "wires" cookie for each guest session.
      Is it possible drop that cookies, so there are no cookies at all for guests?
      That way, I don't need to spam the user with a cookie consent box.
      I don't need cookies for user preferences and marketing purposes.
      (Why are cookies being set by default in the first place?)
    • By Peter Knight
      I have a demo site which I moved to a new VPS for client testing
      We noticed that leaving a page open and then revisiting the site can result in a 25 second(ish) to load time and will then throw a 500 Error.
      The hosting guys had a look and confirmed that the server is fine but the issue could be related to authentication or sessions.
      We are running Page Protector and ProCache so I wondered if there were any known bugs here and any recommended actions.
      My actual PW log doesn't show anything but the server log has plenty of these
       
      2018-12-06 08:14:00 Error xxx.141.1x.101 500 POST /who-we-are/ HTTP/1.0     1.58 K Apache access 2018-12-06 08:14:45 Warning xxx.141.1x.131   mod_fcgid: read data timeout in 45 seconds, referer: http://demo.abc.not/who-we-are/       Apache error 2018-12-06 08:14:45 Error xxx.141.1x.131   End of script output before headers: index.php, referer: http://demo.abc.not/who-we-are/       Apache error 2018-12-06 09:03:18 Error xxx.141.1x.131   2614#0: *667 recv() failed (104: Connection reset by peer) while reading response header from upstream       nginx error Thanks
      P
    • By Marcel
      Hey all,
      I want to customize the mywebsite/processwire/profile page. It's almost all good but I want to get rid of the sections 'Admin Theme' and 'Language' so that the user can just set a new password. (see image)
      Do I have to modify the admin template or how can I do that? Because when I go tree>Admin>Profile there are no fields to add or remove.
      Or where can I find the php file?
      I would appreciate your help.

    • By ridgedale
      Reference: PW 3.0.111 and uikit3 based site using the Regular-Master profile.
      I'm trying to automatically redirect a logged-in user to a custom profile page using $session->redirect() and need to add $user->name to the redirect path.
      All my attempts appear to have failed:
      $session->redirect('/user-profile/')->name; $session->redirect('/user-profile/')->$user->name; $session->redirect('/user-profile/' . get($user->name . '/')); $session->redirect('/user-profile/' & get($user->name)); Can anyone point out where I am going wrong?