Jump to content
Jon

Redirect issue

Recommended Posts

Hello All,

Ive setup a redirect however on the following is added to the end of the redirect ?it=nameofoldpage any ideas how to stop this? This only happens when I view the redirect without a / at the end

Cheers

Jon

Share this post


Link to post
Share on other sites

How did you set it up? Directly in .htaccess or with apeisa's module?

This thread is quite old, but maybe you'll find some hints...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Dragan,

Ive tired the redirect in both .htaccess and jumplinks but get the same result.

Cheers

jon

Share this post


Link to post
Share on other sites

The issue is that PW's .htaccess file contains mod_rewrite rules that get executed before any mod_alias redirects. This article explains:

Quote

Order of Execution
mod_rewrite rules get executed before mod_alias rules. This is important to note because this is the case regardless of the order in which you place the directives in your .htaccess file. It may not seem like a big deal at first, but it means you may end up performing simple redirects using mod_rewrite simply because you want it to happen before a mod_rewrite directive which happens later.

So that advice applies here - it's better to do redirects using mod_rewrite so that you can use the [L] flag to prevent other rewrite rules affecting the redirect. 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...