• ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By MacLeod
      [GERMAN]
      Hallo Community,
      ich hoffe Ihr könnte mir weiter helfen?
      Ich habe Processwire bei meinen Webhosting Anbieter installiert ohne Probleme.
      Nun wollte ich es bei meinen Local webserver (MAMP 4.1) installieren...
      Leider zeigt er mir einen Datenbank fehler, dass er bestimmte Tabelle nicht finden kann!!!
      (Siehe Bild)
      Kann mir einer sagen, wodurch der Fehler verursacht wirt?
      Habe es auch schon bei einen Kumpel und eine anderen Local Webserver Umgebung Installiert. Immer der Selbe Fehler.
      Gruß
      MacLeod
       
      [ENGLISH]
      Hello Community,
      I hope you could help me further?
      I have Processwire installed at my webhosting provider without any problems.
      Now I wanted to install it on my local webserver (MAMP 4.1) ...
      Unfortunately he shows me a database error that he can not find certain table !!!
      (See image)
      Can someone tell me what causes the error?
      Have it already installed with a buddy and another Local Web server environment. Always the same mistake.
      greeting
      MacLeod
       

    • By neophron
      Hi there,
      a few weeks ago I completed a 3.098 installation (server php 7.2). Yesterday I wanted to login but failed. I tried different browsers, meanwhile on two different PCs, but no login.
      Then I realized, that after hitting the »Login« button, there was no message (admin name – Login failed). I also tried all procedures (https://processwire-recipes.com/recipes/resetting-admin-password-via-api/). Then I checked the errors.txt (site/assets/logs) – nothing.
      The frontend works fine. Is there a way to check this Processwire installation? Could be something missing?
       
    • By gnanasekar
      Hello All,
      Hope all doing good, I am a newbie to processwire. I have an issue please help me out!!!
      Here is my question:
      I have two usernames with one email apparently. when rebuilding my Jenkins server, I get a failed to authenticate and now I cannot reset the password of the other account. Any help would be appreciated.
      Thanks
    • By Jennifer Stock
      Greetings. I would like to restrict access to certain sections of my organization's ProcessWire site using pubcookie. We are rolling out Shibboleth authentication later this year but for now, it seems I can only make use of our institution's single sign-on routine by utilizing rules in an .htaccess file. 
      I am wondering if there is a way to ask PW to apply these rules to certain pages in the site, whether via template type or location in the page tree:
      AuthType UWNetID PubcookieAppID "MyApplication" require type staff faculty  
    • By DamegoGmbH
      Hi there,
      we are a small Communication Agency in Munich and we are searching for a Processwire Developer.
      A lot of our Online Projects are based on Processwire and our current Developer is switching from Freelance to a full term job.
      The work can be done remotely from anywhere.
      For more Informations please contact me directly via Email: p.kirschvink@damego.de
      Looking forward to hear from you.
      Best
      Paul