MaryMatlow

Home page giving server error 500

Recommended Posts

 

I'm having a strange problem. Only the homepage is giving server error:

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500

But the rest of the site works fine. I've turned on the debug mode but the errors don't show up. In the logs I get these errors:

Error: Call to a member function get() on null (line 29 of /home/wespenqf/public_html/site/templates/_functions.inc)
Error: Exception: SQLSTATE[42000] [1203] User wespenqf_speak already has more than 'max_user_connections' active connections (in /home/wespenqf/public_html/wire/core/ProcessWire.php line 377) #0 /home/wespenqf/public_html/wire/core/ProcessWire.php(209): ProcessWire\ProcessWire->load(Object(ProcessWire\Config)) #1 /home/wespenqf/public_html/index.php(52): ProcessWire\ProcessWire->__construct(Object(ProcessWire\Config)) #2 {main}

Does anyone have any idea what's going on? Thanks for your help!!

Running ProcessWire 3.0.64

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

It look like its a MySQL server configuration issue.

You should check the value of MAX_USER_CONNECTIONS in your MySQL server config file.

Do you have access to the server config file or are you on a shared hosting ?

 

You can check the value from PHPMyAdmin :

5a1299b71d39d_maxusercon.thumb.png.120460a8b7fe354bd77c19fe9466ec2b.png

Edited by flydev
illustration
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.