Jump to content
theoretic

FieldsetTabOpen, FieldsetTabClose: problem while renaming

Recommended Posts

Hi everyone! And thanks again for a perfect product.

It appears there's a small bug in the implementation of fieldset. If we rename a field of type FieldsetTabOpen, the auto-created field of type FieldsetTabClose won't auto-rename. E.g. if we create a fieldset called "noises", two fields will be created -- "noise" (type: FieldsetTabOpen) and "noise_END" (type: FieldsetTabClose). And when we later rename the field "noise" to "acoustics", the field "noise_END" still keeps its name. The auto-generated field description will also remain unchanged.

This is only a minor bug, but removing it could make the Processwire even better. Thanks in advance!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By Guy Incognito
      I added some custom styles to the CKeditor menu bar using the example mystyles.js and the PW tutorial. This worked fine for fields when editing on the frontend. But none of our custom styles showed in the backend editor dropdown unless we edited the core copy of mystyles.js in wire/modules.
      Is this correct behaviour, a bug or a mistake on my part? Tried clearing cache, logging in/out etc but the backend ignores our custom styles in the site/modules path.
    • By karian
      I don't know why multiple instances (repeater_repeat_columns1, repeater_repeat_columns2, ...) of my repeater field are displayed inside Template field (see image).
      Is there a way to clean/reset it ?
       

    • By Noel Boss
      Short description of the issue
      Since PW 3.0.88: When I try to retrive a croped file using the api filesManager() and it's basename, I get the original version instead of the croped variation.
      Expected behaviour
      Looking up a variation using the path and filesManager should return the variation file.
       $page->filesManager->getFile("/path/to/filebasename.400x400.jpg"); // $file->basename > filebasename.400x400.jpg Actual behavior
      The variation is returned.
       $page->filesManager->getFile("/path/to/filebasename.400x400.jpg"); // $file->basename > filebasename.jpg  
      » Is this a bug or do I miss something here?
       
      Code:
      dump($page->filesManager->path.$input->get->filename('f')); $file = $page->filesManager->getFile($page->filesManager->path.$input->get->filename('f')); dump($file); dump($page->filesManager->path.$file->basename); Output:
      "/home/ubuntu/workspace/www/site/assets/files/-1579/colin-rex-434063.400x400.jpg" (79) ProcessWire\Pageimage #796f pageimages protected => ProcessWire\Pageimages #d195 original protected => ProcessWire\Pageimage #796f { RECURSION } variations private => null imageInfo private => array (2) width => 0 height => 0 error protected => "" pagefiles protected => ProcessWire\Pageimages #d195 data protected => array (6) basename => "colin-rex-434063.jpg" (20) description => "" tags => "" formatted => true modified => 1516025386 created => 1516025386 useFuel protected => true _instanceNum private => 870 localHooks protected => array () trackChanges private => 2 changes private => array (1) formatted => array (1) 0 => null _notices protected => array (3) errors => null warnings => null messages => null _wire protected => ProcessWire\ProcessWire #28d0 in .../www/site/templates/app/utils/download.php:29
      "/home/ubuntu/workspace/www/site/assets/files/-1579/colin-rex-434063.jpg" (71)
    • By Cloud8888
      Greetings from germany,

      i develop a shop for a customer and wanted to give them the opportunity to find products without any images so they could easily fill this empty sites.
      The problem is, that this images are placed inside a repeater.
      So the structure for the repeater field is:
      title
      bild (where 1 image can be placed)
      bildrecht (another repeater for placing the copyright  text)

      But here comes my problem.
      I designed a selector that should show me all sites where the repeater count is 0.
      Like :
      template=sorte|artikel,bilderrepeater.count=0
      But it also shows me results, where the repeater count is still 1 or even greater.
      If i save one of these bad results, the selector works fine.

      Is there a way around it ?
      I use pw 3.0.76.

       
    • By benbyf
      One of my clients found a bug when viewing the PW admin on chrome using windows - the admin tab nav doesn't appear, they could only see the tool icon either though they were a superadmin user. When viewed on Edge the tabs where present. The site is running on PW 3.0.62 with the default admin.
      I was screen sharing with my client when we found the bug, I don't actually have anyway to test this and see what's wrong myself as I dont run windows and dont currently have a cross broswer testing suite. Could someone please look into it briefly?
×
×
  • Create New...