• ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By Jennifer Stock
      Greetings. I would like to restrict access to certain sections of my organization's ProcessWire site using pubcookie. We are rolling out Shibboleth authentication later this year but for now, it seems I can only make use of our institution's single sign-on routine by utilizing rules in an .htaccess file. 
      I am wondering if there is a way to ask PW to apply these rules to certain pages in the site, whether via template type or location in the page tree:
      AuthType UWNetID PubcookieAppID "MyApplication" require type staff faculty  
    • By dweeda
      I installed an SSL Certificate, then edited my .htaccess file:
        # -----------------------------------------------------------------------------------------------
        # 9. If you only want to allow HTTPS, uncomment the RewriteCond and RewriteRule lines below.
        # -----------------------------------------------------------------------------------------------
        RewriteCond %{HTTPS} off
        RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]
      by uncommenting out the Rewrite lines.
      Now I get 404 error pages when I try go to any .../processwire-master/<pagename>/
      This includes my admin page at .../processwire-master/processwire/, so i can't get into my admin.
      What else do I need to do?
    • By pwfans
      Hello,
      1. Anybody can help, why this htaccess (location in root) doesn't work at 3.0.98 ? it show 404
      RewriteEngine on RewriteRule ^(.*)$ /subdirectory/$1 [L] That rule works in 3.0.62
      It redirect root request to subdirectory processwire installation and hiding the subdirectory name in url.
      I have try to uncomment htaccess inside subdirectory processwire installation :
      RewriteBase /pw/ to RewriteBase /subdirectory/ Doesn't help, still 404 when open the site from root domain.
      2. Is there anyway to find processwire version from processwire files ? not from admin login page.
      Thank you.
    • By rareyush
      I moved my site to Google cloud platform and i am stuck some where.
      my homepage is working fine but when it comes to other pages it says 404 not found
      and when i add this on virtual host 
       
      <Directory "/var/www"> Options Indexes FollowSymLinks AllowOverride All Require all granted </Directory> or <Directory "/var/www"> AllowOverride All </Directory>  
          I receive internal server error 
       
       
       
      I tried comment out this line to but still same thing 
      # RewriteBase /
      and
        # RewriteRule ^(.*)$ /index.php?it=$1 [L,QSA]
    • By joelplambeck
      Hi Guys,
      I'm trying to do my first migration to the customers existing server (IIS 10) . I ran the site as a subdirectory on my website for test purposes (everything works fine).
      Following the tutorial of Joss, I tryed the site on a local xampp server to make sure, it also works on a root directory. So far so good, everything works.
      Now I moved the files (from the xampp) to the customers server. The root/index page is shown but for every subpage i get 404 Errors...
      Hence I followed the troubleshooting guide for not working URLs:
      On the first sight, the .htaccess file is not recognized, therefore I contacted the host support. They said, it is recognized but not all modules are supported in the processwire .htaccess file. I did the "öalskjfdoal" test in the .htaccess file and didn't get a 500 Error.... BUT the rewrite rule from the hosts support, to proof the file is read, DID work... The support claims, they do not provide debugging... so basically the .htaccess file is recognized and working, but not throwing any errors (for whatever reason).
      Working rewrite rule (from support):
      RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^test\.asp$ index.html [NC,L] RewriteRule ^test\.html$ konzept.html [NC,L] RewriteRule ^test2\.html$ team.html [NC,L] The support said, a couple modules are not supported in the htaccess file, the supported ones are listed here: http://www.helicontech.com/ape/ (I think mod_rewrite is supported)
      As I do not completely understand what exactly is happening in the htaccess file, I'm stuck. I tried all suggestions I found regarding this topic on the forum, but none of them solved the problem.
       
      .htaccess.txt