Jump to content

Change title tag in the admin


microcipcip
 Share

Recommended Posts

Hi, I am a new ProcessWire adept, coming from MODx Evolution (I see several of us here :))

I would like to know if it is possible to change the <title> tag in the admin to always show "ProcessWire" at the end. So for example instead of this:

<title>Edit Page: Home • localhost</title>

I would like to see this:

<title>Edit Page: Home • localhost • ProcessWire</title>

I need this because I target the title of the page with AutoHotkey so I can use shortcuts inside ProcessWire ;p

Link to comment
Share on other sites

You could also use a hook.

$this->addHookAfter('ProcessPageEdit::execute', function(HookEvent $event) {

	// Get page being editted
	$page = $event->object->getPage();

	// Only use on pages with the product template
	if ($page->template != 'product') return;

	// Set the title & you also have access to all $page fields
	$title = "New title";

	// Overwrite the processBrowserTitle
	$this->wire('processBrowserTitle', $title);
}

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By sambadave
      Hi there
      Short version of question
      Let's say I have a page in the admin that contains a field... Is it possible to output the content from that field on another page in the admin? Almost like a reference.
      Longer version of question (with example)
      A house builder with multiple (60+) developments. They want to be able to create notices/messages that can be added to one or many developments. Handy for things like regional covid lockdowns or temporary office closures due to bad weather.
      My approach for the admin editing options:
      Add each message to each development
      Pros: You edit the message on the development page in context
      Cons: Very time consuming and repetitive if the same message needs to be applied to 60+ developments
        Control all the messages from one admin page and say which development each message should be applied to
      Pros: Easier to add/remove messages to more than one development at a time. Control all messages from one place.
      Cons: Content is not added on development page, which is where typical admin users may expect to find it I went for option 2 due to flexibility, and created a page within the admin for global development notices. This contains a repeater with:
      Field for message to display Checkbox list of all developments. The user can select which ones to apply each message to It's working really well but the only thing is that if the user goes to a specific development in the admin, the relevant messages aren't displayed in context (as they aren't edited on that page and instead on the global development notices page)... which may cause confusion when a new staff member / content admin tries to edit the text but there is no field when they go to the development admin page where they expect to see it...
      Solution???
      I don't require the message(s) to also be editable on the development page, but I wondered if there was a nice way to show it/them somehow. I feel like I am missing something really simple as I'm sure ProcessWire will have a nice way of achieving this, or maybe there are field settings that allow this kind of thing to happen?
      Any ideas on approaches or similar experiences would be much appreciated, even if it is just a much simpler example with the content from one field being shown on another admin page to get the ball rolling.
      Thanks in advance for any advice :)
    • By humanafterall
      Hi,
      I would like to set an admin template to 'https only' as recommended in the Processwire security docs.
      However if I do this it forces this setting locally too, resulting in https://localhost requests which result in an error page.
      Is there a simple way round this? Setting https for templates in the config?
      Thanks!
    • By DanielKit
      Hi. I'm currently stuck at the login page in my project. Once I enter my admin username and my password and press login, nothing happens. The page just reloads. However, the URL changes from http://myipaddress/processwire to http://myipaddress/processwire/?login=1. I've checked all of my server settings, and to my knowledge, all seems to be fine there. I don't know where to go from here.. Thanks in advance!
    • By modifiedcontent
      Small annoyance: I get a horizontal scrollbar in UIkit admin area - or actually Admin Theme Boss based on Uikit 3. I tried to fix it with CSS, but had trouble isolating/targeting it and don't want to mess with module or core files. I think this issue has been reported before. Is there a recommended fix? 
    • By louisstephens
      So I ran into a strange error this morning when trying to publish a page. I went to publish a new page under "clients", but I get an error that says "Cannot be published until errors are corrected". I thought perhaps I had missed a required field so I checked, but none of the fields are marked as required. I then checked to see if I could just add a basic page (default basic-page.php template) under the homepage, but I get the exact same error when trying to publish. When looking at the template, I don't see any error messages being displayed above any fields.
      The odd thing I found though was if I got to "settings"  and uncheck "unpublished", I can then publish the page without errors. I did upgrade earlier today to the newest version to hopefully fix an issue I had yesterday (which it did). Has anyone run into this error before? 
      **EDIT**
      Well, after a lot of staring and pulling my hair out, I found the issues. I had installed multi-language support sometime ago (and due to the project changing, had to remove it). Apparently in my haste, I did not remove all the dependencies so it was still trying to check for the multi-language title (I am guessing) even though it actually wasnt on the page. I went through the database and removed it and can now save/publish pages without issues. 
×
×
  • Create New...