Jump to content

HannaCode and Mailchimp


Marty Walker
 Share

Recommended Posts

Hi everyone,

Long time no post. I'm trying to get HannaCode setup with a form from Mailchimp. When I try I get a server error 403 and it doesn't matter if I set it up as HTML/JS or PHP. Screengrab of the code attached. Running PW2.6.1, PHP 5.6.21

<!-- Begin MailChimp Signup Form -->
<link href="//cdn-images.mailchimp.com/embedcode/classic-10_7.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<style type="text/css">
	#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; }
	/* Add your own MailChimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block.
	   We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */
</style>
<div id="mc_embed_signup">
<form action="//blahblah.us8.list-manage.com/subscribe/post?u=1234&amp;id=1234" method="post" id="mc-embedded-subscribe-form" name="mc-embedded-subscribe-form" class="validate" target="_blank" novalidate>
    <div id="mc_embed_signup_scroll">
	
<div class="indicates-required"><span class="asterisk">*</span> indicates required</div>
<div class="mc-field-group">
	<label for="mce-EMAIL">Email Address  <span class="asterisk">*</span>
</label>
	<input type="email" value="" name="EMAIL" class="required email" id="mce-EMAIL">
</div>
<div class="mc-field-group">
	<label for="mce-FNAME">First Name </label>
	<input type="text" value="" name="FNAME" class="" id="mce-FNAME">
</div>
	<div id="mce-responses" class="clear">
		<div class="response" id="mce-error-response" style="display:none"></div>
		<div class="response" id="mce-success-response" style="display:none"></div>
	</div>    <!-- real people should not fill this in and expect good things - do not remove this or risk form bot signups-->
    <div style="position: absolute; left: -5000px;" aria-hidden="true"><input type="text" name="b_67374670051f55f34d9e9d1c6_063582bb26" tabindex="-1" value=""></div>
    <div class="clear"><input type="submit" value="Subscribe" name="subscribe" id="mc-embedded-subscribe" class="button"></div>
    </div>
</form>
</div>

<!--End mc_embed_signup-->

 

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Marty Walker said:

Running PW2.6.1

What do you expect, you're living in the stone age :)

Seriously though it would help if you posted code rather than an image so we could help test, but on that note, do you really want your MailChimp "u" and "id" public in this post? Maybe they are not important - I am not a MailChimp user so not sure on this.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Marty Walker said:

Wondering if it also might be a Litespeed server gremlin.

On my shared hosting the use of Hanna Code tends to trigger a false positive in mod_security (which throws 403s and does other odd things that are a PITA to debug). Therefore I now routinely disable mod_security in my accounts.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...