Jump to content
tron1000

Logout error «Unrecognized path»

Recommended Posts

Hello everyone!

I have a strange problem in my Processwire 2.7.2 backend. When I try to logout, using the link on the bottom right, I get the following error: «Unrecognized path» and «The process returned no content.»

The url in the browser is « http://mysite.ch/processwire/login/logout/ »

Everything else works normal.

Any ideas?

Thanks a lot, tron1000

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Peter! Thanks a lot for your reply.

Hmm, no, the page is gone … I don't remember having moved or deleted it. I couldn't find it anywhere else. What would be the best way to restore it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think you can just recreate it.

Add a new child to admin with the title "Login" and for Process, choose "ProcessLogin" and hen hide it in the setting.

See if that works. Never done it myself :)

  • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By VeiJari
      Hello forum. I'm trying to figure out how to detect if current form has errors after saving it in pw admin page. This is so that our event location isn't added in database if we detect errors. But I can't seem to find a correct way to detect errors? I only found the wire()->errors() and it always triggers even if I don't have any errors. 
      How can I detect errors in a form?
      By error I mean $page->error('this is the red error');
    • By DevCat
      Hi,
      I'm trying to install ProcessWire on XAMPP localhost. I extracted the zip and put the files from master folder to website directory folder and when I go there with Firefox it says 404 page not found (no site configuration or install.php available). At least install.php surely is there. I'm doing WordPress installations on localhost almost every day and no problems. Does anyone here know what is cause for this error?
    • By sam-vital
      Hi,
      So I'm working on my site, getting round to completing it. I remember that I haven't checked at all what it will be like on other devices, so that's my next task.
      I went to the index page and I get hit with this error:
      Fatal error: Exception: SQLSTATE[HY000] [2002] Connection refused (in /var/sites/b/mysite.org/public_html/wire/core/ProcessWire.php line 377) #0 /var/sites/b/mysite.org/public_html/wire/core/ProcessWire.php(209): ProcessWire\ProcessWire->load(Object(ProcessWire\Config)) #1 /var/sites/b/mysite.org/public_html/index.php(52): ProcessWire\ProcessWire->__construct(Object(ProcessWire\Config)) #2 {main} in /var/sites/b/mysite.org/public_html/index.phpon line 64
      All I have done from the last code update was change a links target to blank, pushed the update and tested it. Now my site is broken? Went back and changed to the original file and I'm still getting the error.
      I really don't understand what has happened. I am an ok {6 months} web developer with this being my first experience of PW.
      All help is appreciated 🙂
    • By dragan
      If I have two PW sites that sit in separate folders, I can't be logged-in in both sites.
      e.g.
      site.com/project-a/pw-admin-slug/
      site.com/project-b/pw-admin-slug/
      If I login to project-a, then also login to project-b, get back to the first site, I have to login again.
      Is the cookie / session mechanism storing my domain? If it does, and it's meant to be some sort of security enhancement, it should not check my domain, but root-URL of the PW-installation. (strangely, this doesn't happen on localhost)
      Is it possible to prevent that behavior? Often I have two sites open (e.g. check to see if I have the same CKEditor setup and quickly copy and paste it, or copy a user-role)
    • By Sergio
      All of a sudden, with nothing changed on the database or server, a website was getting error when doing a search:
      Error: Exception: SQLSTATE[HY000]: General error: 23 Out of resources when opening file './your-database-name/pages_parents.MYD' (Errcode: 24 - Too many open files) (in /home/forge/example.com/public/wire/core/PageFinder.php line 413) #0 /home/forge/example.com/public/wire/core/Wire.php(386): ProcessWire\PageFinder->___find(Object(ProcessWire\Selectors), Array) #1 /home/forge/example.com/public/wire/core/WireHooks.php(723): ProcessWire\Wire->_callMethod('___find', Array) #2 /home/forge/example.com/public/wire/core/Wire.php(442): ProcessWire\WireHooks->runHooks(Object(ProcessWire\PageFinder), 'find', Array) #3 /home/forge/example.com/public/wire/core/PagesLoader.php(248): ProcessWire\Wire->__call('find', Array) #4 /home/forge/example.com/public/wire/core/Pages.php(232): ProcessWire\PagesLoader->find('title~=EAP, lim...', Array) #5 /home/forge/example.com/public/wire/core/Wire.php(383): ProcessWire\Pages->___find('title~=EAP, lim...') #6 /home/forge/example.com/public/wire This error message was shown because: you are logged in as a Superuser. Error has been logged.  
      I tried several things, listed in this thread: https://serverfault.com/questions/791729/ubuntu-16-04-server-mysql-open-file-limit-wont-go-higher-than-65536
      But for some reason, MySQL was not getting its limit increased, but in the end, the one that did the trick was this:
      This worked for me on Ubuntu Xenial 16.04:
      Create the dir /etc/systemd/system/mysql.service.d
      Put in /etc/systemd/system/mysql.service.d/override.conf:
      [Service] LimitNOFILE=1024000 Now execute
      systemctl daemon-reload systemctl restart mysql.service Yes indeed, LimitNOFILE=infinity actually seems to set it to 65536.
      You can validate the above after starting MySQL by doing:
      cat /proc/$(pgrep mysql)/limits | grep files
×
×
  • Create New...