Jump to content
Sign in to follow this  
onjegolders

Impossible to login after migration

Recommended Posts

For some reason I can't login after migrating my site from local to live.

I'm pretty sure it knows the password is good as when I enter a bad one I see "login failed', when I enter the correct one, it just seems to redirect me back to login.

Has anyone else had the same problem?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

I suggest you read this thread too. Especially the part why not to use FTP, because of rights issues. Ryan outlined some alternatives which I use since then.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you first installed PW seperately on your remote server and later imported your database tables from your local dev setup, I guess the userAuthSalt strings in your local and remote config files (right at the bottom of them) differ. As the string is used to encode your password when saved in the database as well as the one entered on login, this may cause your well-known password being rejected, when the userAuthSalt was changed.

EDIT: Ah, I just saw that the topic is also addressed in the thread Arjen pointed you to.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By Anton
      Hi there,
      I'm working with Processwire 3. Before summer I had issues to load to my backend. I finally managed to connect thanks to this : 
      $admin = wire('users')->get('admin');
      $admin->setOutputFormatting(false);
      $admin->set('pass', 'yo12345ZZ')
      $admin->save('pass');
      But later, the problem evolved: when I logged in to the site, the login page redirected me to the home. I didn't find any information about it on the web.
      But recently, the redirection has changed, now it is the login page that reloads when you connect. 
      I don't know where to start to fix this. It looks like sorcery.
      Thank you for all the help you can give me.
       
    • By angelo, italy
      Hi guys,
      I've always used WP but I want to swtich to PW. I'm not sure ....
      I'd like to know if it's possible to create a website for an online photo contest.
      The participants of the competition could create their own account, in which they upload their photos. The photos uploaded remain visible only to themselves and the judges.
      From their account they can make the "entrance fee" payment.
      The judges of the competition can create their own account... entering they see the photos of the participants and vote photos
      At the main page I imagine the title of the competition, a button to read the regulation, and a button to register.
      The website should be in Italian and English.
      Thank you!!
       
       
    • By Peter Knight
      I have a demo site which I moved to a new VPS for client testing
      We noticed that leaving a page open and then revisiting the site can result in a 25 second(ish) to load time and will then throw a 500 Error.
      The hosting guys had a look and confirmed that the server is fine but the issue could be related to authentication or sessions.
      We are running Page Protector and ProCache so I wondered if there were any known bugs here and any recommended actions.
      My actual PW log doesn't show anything but the server log has plenty of these
       
      2018-12-06 08:14:00 Error xxx.141.1x.101 500 POST /who-we-are/ HTTP/1.0     1.58 K Apache access 2018-12-06 08:14:45 Warning xxx.141.1x.131   mod_fcgid: read data timeout in 45 seconds, referer: http://demo.abc.not/who-we-are/       Apache error 2018-12-06 08:14:45 Error xxx.141.1x.131   End of script output before headers: index.php, referer: http://demo.abc.not/who-we-are/       Apache error 2018-12-06 09:03:18 Error xxx.141.1x.131   2614#0: *667 recv() failed (104: Connection reset by peer) while reading response header from upstream       nginx error Thanks
      P
    • By Marcel
      Hey all,
      I want to customize the mywebsite/processwire/profile page. It's almost all good but I want to get rid of the sections 'Admin Theme' and 'Language' so that the user can just set a new password. (see image)
      Do I have to modify the admin template or how can I do that? Because when I go tree>Admin>Profile there are no fields to add or remove.
      Or where can I find the php file?
      I would appreciate your help.

    • By ridgedale
      Reference: PW 3.0.111 and uikit3 based site using the Regular-Master profile.
      I'm trying to automatically redirect a logged-in user to a custom profile page using $session->redirect() and need to add $user->name to the redirect path.
      All my attempts appear to have failed:
      $session->redirect('/user-profile/')->name; $session->redirect('/user-profile/')->$user->name; $session->redirect('/user-profile/' . get($user->name . '/')); $session->redirect('/user-profile/' & get($user->name)); Can anyone point out where I am going wrong?
×
×
  • Create New...