Jump to content
mrjasongorman

Password reset link is localhost

Recommended Posts

If anyone can help with this that would be great.

The password reset link is localhost? but i'm viewing the site from it's live url.

Thanks, Jason

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is the $config->httpHosts array correct? If not then processwire will internally rewrite the domain name to something whitelisted.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I checked the $config->httpHosts array and the correct addresses were listed in there.

As a fix i've added $config->httpHost (singular) with the live address. But unfortunately this then makes working on localhost a bit of a pain.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By Liam88
      Hi All,
      New user over at Processwire and have been rebuilding my site based on this CMS.
      I have been able to find so many answers through Google but I'm a little stuck on this one.
      I have my services page -> services categories -> category children.
      An example of those would be - domain -> services -> ppc -> management
      I also have a set of tags which have different names - services-tag -> grow-your-traffic
      Under these tags I would have multiple links to pages such as ppc, seo, social media and so on.
      A second example would be - services-tag -> convert-your-traffic
      Under here i would have multiple links to pages such as CRO
      Now the set of tags are not visible on-site as they are only created to give overview content to the main services categories.
      Using the categories and the tags I am looking to produce a layout such as (i have also attached an image as an example:
      Tag_1 headline
      Pull all services categories linking to Tag_1
      Tag_1 snippet
      Tag_2 headline
      Pull all services categories linking to Tag_2
      Tag_2 snippet
      So far I have this snippet which is pulling in the tag content but unable to get the posts to show under each of the tags. 
      If i change the if and statement to "tags" instead of "tag" then all posts show under all tags. Where as i want it to show only the posts which are linked to that tag.
      <?php namespace ProcessWire; $tags = $pages->get("/categories-services/")->children(); // Gets the tags $posts = $pages->get("/services/")->children(); // Gets the services categories $link = $tags->ref_6; // Gets the tags and services categories link - under here you have pages_id (services cat id) and data (tags id) // Tag header and summary foreach($tags as $tag) { // This breaks down the tags into sections echo '<section id="services"> <div class="container"> <div class="row"> <h2 class="heading-1"><span>'. $tag->headline.'</span></h2> <p class="mb-5">'. $tag->summary.'</p> </div> <div class="row justify-content-around services">'; // Main services categories that link to the above tags if ($posts->id === $link->pages_id && $tag->id === $link->data){ foreach($posts as $service){ // This pulls in the services categories under the tag header. echo '<div class="card flex-card" id=""> <div class="card-img"> <a href="/'. $service->name.'" title="'. $service->name .'"> <img class="card-img-top" src="../assets/files/'. $service->id.'/'. $service->img_1.'" alt="'. $service->img_1.'" title="'. $service->img_1.'"></a> </div> <div class="card-body"> <h3 class="card-title">'. $service->headline.'</h3> <p class="card-text">'. $service->summary .'</p> <div class="card-action"> <a href="" title="'. $service->name .'" role="link" class="link">View service<span></span></a> </div> </div> </div> '; } } // Grey snippet text echo '</div> </div> </section> <div class="snip-2 light-grey"> <div class="container"> <div class="row text-center">'. $tag->get('grey') .'</div> </div> </div>'; } ?> I appreciate this is a long post but i'm trying to be clear as I appreciate everyone's time.
      Any insight into where I am going wrong is greatly appreciated.
      Liam



    • By gregory
      Hi guys. I need to create a field (link field) that allows me to select the internal pages to use as links. Do you have any suggestions? Thank you.
    • By Noel Boss
      To create a new gitlab issue, I'd like to send an Email to the following email address using FormBuilder: 
      incoming+account/repository@incoming.gitlab.com
      unfortunately, the / in the email gets striped by the sanitizer:
      wire('sanitizer')->email(incoming+account/repository@incoming.gitlab.com'); // output: incoming+accountrepository@incoming.gitlab.com Is there any way to configure the sanitizer? Any other Ideas how to send the mail to this address?
       
      Ps.: I can not define the email format as it is defined by gitlab. The format is also kind of "common" and known as email-alias in the form of emailaccount+alias@domain.com – gmail uses it to label mails…
      https://help.wodify.com/hc/en-us/articles/234441508-How-Do-I-Create-an-Email-Alias-
    • By anttila
      We are developing an App that sends data over the Internet to ProcessWire (POST/JSON). We want password to be protected somehow when sending it, but I should be able to compare it to PW's passwords. We were thinking of using md5 encryption, but PW uses different encryption.
      How can I be sure that user has active account when they use the App?
    • By franciccio-ITALIANO
      Hi, I read this: https://processwire.com/api/fieldtypes/repeaters/
      I would like to put 3 same field link to same template, but in processwire I can put only 1.
      The modules repeaters can help me?
      I see the video and seem no, because I want add the SAME FIELD, not another o a group of another link.
       
      Someone can help me?
       
       
×
×
  • Create New...