Jump to content

Recommended Posts

Hello Everyone!

I have a page set up (Projects Page) on a site with a repeater field. Many items have been inserted in this page (projects). Suddenly the page can't be edited anymore, meaning, whenever i hit the "Save" button it will redirect me to the same page with no modifications, it's not possible to edit, delete or add any more items in any of the fields in the repeater on this specific page, all other pages are working normally.

Help please!!!!

Thank you!

Julian

Share this post


Link to post
Share on other sites

About what a range of "many" are you talking. There are a few limits you could hit when submitting forms, depending on the numbers we are talking about.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey! Thank you so much for your reply! Around 45 projects with pictures and text have been inserted... Could it be a problem with the amount of information "passing through the form" ?

Thank you!

Julian

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's not a number that should hit any limit. I forgot to ask about the used processwire version and potential 3rd party module usage on that pages / repeaters.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello!

Thanks for your reply. Processwire version is "ProcessWire 2.5.3" and modules installed are:

Images with cropping

TinyMCE

Image cropping tool

Get Video Thumbnails

Google Analytics

Video embed for YouTube/Vimeo

Thank you so much!!!

Julian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes i'm sure, no errors in the top of the admin page. Any other ideas?? I'm struggling and cant find a solution for this :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By louisstephens
      So I ran into a very strange issue today. I have a template with a pagetable and I went to add an item to it, when I went to select an image (for an image field) the page instantly threw up an error
      "ProcessPageSearchLive: No search specified"
      The page's content also switched to the image attached. This all worked perfectly last week (local mamp box). Has anyone experienced this before, and how did you solve it?
       

    • By FireWire
      Hey all. I'm having an issue with the new custom page classes feature which is a fantastic tool.
      I am running into a recursion issue when attempting to call a custom page class. I have a class called BlogPostPage.php (for blog-post.php) which contains a method called getSummary(). That method gets a summary field or truncates the body in it's absence. I've attached photos of the template code, custom page class code (which I've simplified for testing), and the PW output error.
      There is no recursion in the getSummary() method. This error occurs whether I output multiple blog posts in a loop or if I output one blog post with no looping in my template code.

      In use:
      ProcessWire 3.0.164 dev
      PHP 7.3.13

      I am also using the Template Engine Twig module which has not caused any errors or issues thus far.
      Many thanks!



    • By Pip
      Hi everyone, 
      Is there a way for us to replicate the "http://mydomain.com/processwire/page/edit/?id=xxx" and change the template to match my site template? 
      I'm terribly happy with the admin / backend page edit. It covers literaly everything I want to empower my non super admin user in updating pages such as validation, repeater management, file upload. 
      I wish not to allow the users to see the backend for both security and aesthetic reasons. 
      Thanks and hope to hear from you soon. 
       
×
×
  • Create New...