Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'php7.1'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi all, Starting work for a new client, so pulled down a copy of their existing PW site. All looks normal in terms of the codebase structure, set it up as I would normally for any PW site yet I everytime I attempt to view a page I get: From what I can gather its running PW version 2.8. On the live environment where I copied it from and its working fine, they are apparently running PHP 7.1 whereas I am running PHP 7.3 locally, just incase that may be a cause for the issue. Any ideas as nothing seems obvious to me at this point.
  2. Hi, I have changed today a productive site with a PW installation in version 3.0.37 on PHP 7.1. Unfortunately, the system does not seem to run anymore. The page loads and loads and loads until the timeout (both: frontend and backend). The following error is only logged in the Error Log: - Premature end of script headers: index.php, referer: https://www.höhle-der-löwen.com/ - 9563#0: *21784 upstream timed out (110: Connection timed out) while reading response header from upstream - 9563#0: *21901 upstream prematurely closed connection while reading response header from upstream Does anybody have the same Problem? With PHP 7.0, everything runs smoothly.
×
×
  • Create New...