Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ovh.com'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I'm designing a portfolio website for a friend with a bit of p5. Adapting the css to all device formats and pixel density is driving me crazy so I'd like to use a CMS Website and sql database are hosted on the same domain at OVH When I try to set up processwire, I get this error message Here is the sql database I use (I have no idea if these informations are confidential) I understand this post might be cringeworthy as I'm completely noob to this domain, my apologies. Thanks a lot for your help
  2. I'm still wrestling with the upgrade troubles on OVH.com hosting. I manually upgraded to PW 3.0.98 and Upgrade module 0.0.7. Checking upgrades gives me an "Error loading GitHub branches - https://api.github.com/repos/processwire/processwire/branches - HTTP error(s): 2: fsockopen(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:1407742E:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:tlsv1 alert protocol version, 2: fsockopen(): Failed to enable crypto, 2: fsockopen(): unable to connect to ssl://api.github.com:443 (Unknown error) - Check that HTTP requests are not blocked by your server.". Upgrading or installing other modules doesn't work either. I know it probably has to do with some provider setting on OVH.com, but I've tried several things mentioned in the ProcessWireUpgrade support forum, all to no avail. Server is configured to use PHP 7.0. If anyone here is also on OVH.com and knows a solution I'd be most happy to hear about it.
×
×
  • Create New...