Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'field type'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to ProcessWire
    • News & Announcements
    • Showcase
    • Wishlist & Roadmap
  • Community Support
    • Getting Started
    • Tutorials
    • FAQs
    • General Support
    • API & Templates
    • Modules/Plugins
    • Themes and Profiles
    • Multi-Language Support
    • Security
    • Jobs
  • Off Topic
    • Pub
    • Dev Talk

Product Groups

  • Form Builder
  • ProFields
  • ProCache
  • ProMailer
  • Login Register Pro
  • ProDrafts
  • ListerPro
  • ProDevTools
  • Likes
  • Custom Development

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi all, first time poster on the forums but long-time user of Processwire. I couldn't find this exact problem in the forums and I'm hoping it's just something simple I'm missing (first day back from vacation so I am a little brain dead). I have a Select Options Field Type where the client can choose an array of numbers. If nothing is chosen, nothing is outputted onto the page. This works for most pages using this specific template. However, on just one page where I have the field set to blank, I am finding it is still outputting "0", when it actually shouldn't be outputting anything. My code: <?php if($page->percent_leased->has('id!=0')){ ?> <h2><?=$page->percent_leased->title?>% Leased</h2> <?php } ?> On this specific page, it is outputting "0% Leased". It's also doing something kind of weird in the database under the percent_leased field type. It's repeating the same ID of the specific problem page twice (page ID 1086) when I set it to blank. It works fine if I actually choose a number and the duplicate goes away. I've never really delved deep into the databases so maybe this is normal? The weird thing is is that this is working fine on all other pages using this template. It's just this one page acting weird. FWIW, this particular site is running version 2.6.1. Thanks for reading!
  2. In the thread for the Select Multiple Transfer module Ryan mentions that he used "dependent selects" for his introduction video: I searched the dev code and the forum up and down but can't seem to find this fieldtype. Has development been discontinued? I would really love to see that fieldtype in PW and would even be happy to pay for it if it was published as a pro field. I switched over to PW from Joomla/Seblod and they have a fieldtype called "Select Dynamic Cascade" that does just that.
  3. Hello everyone, Brand new to PW and after few hrs loving the potential and control but hating my state of ignorance I understand that page hierarchy is one way to organize (categorize) content so I am trying to build Categories for use in a Blog type of content. So far, I have made a page called "Categories" with simple just "title" field and created children records (subcategories). In my 'blog' I created a field called "categories" and used it to pull records from the page above. However, any input field type I choose does not pull children records and only parents are shown.(i.e camping and photography) The only field type that is capable is "PageListSelectMultuple*" but unfortunately there is no way to prevent duplicated categories/pages to be selected. Checkboxes would be my preference but not sure how to go about it all or what am I missing in the setup. Thank you for your time. O.T. but where would I find 'skyscraper site profile' to download?
×
×
  • Create New...