Jump to content

flydev πŸ‘ŠπŸ»

Members
  • Posts

    1,119
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    34

Everything posted by flydev πŸ‘ŠπŸ»

  1. If one day you want to play with dedicated server, you can try to get one from kimsufi, they start at less than 5€ πŸ˜‚ but you need to stay a long night refreshing the browser or code a bot to get the server, there are hard concurrence on this at this price. The last thing I made for example it's a server to host a live support chat service (https://github.com/LiveHelperChat) πŸ‘
  2. ServerPilot is a cool service and deserve a word here. I know this service because of @Macrura and I never get out. Thanks dude ! You buy a dedicated server, attach it to ServerPilot and you get your server up in minutes, he will get updated without any intervention. You will get the right stuff, updated with every last software and dependencies version, patched, without "any" security hole. I even some at the start tried to hack the server with no luck, I had to make a vulnerability myself to get into πŸ˜… no really you get all needed architecture, like app isolation and more with security in mind. And if you know what your are doing, you can install any software you want, do any ninja command or add any config through SSH. You will also like their support lol, full of experienced geeks veterans. That's all, this was my 10$ spam for today πŸ˜‚
  3. What's the approx loading time you get in term of performance, lower than 100ms ? What's is the server spec ?
  4. Sorry, it appear that I was not seeing that the browser was still loading assets (got some connection issues this afternoon). Just checked now and the site is loading fast, with scrollbars πŸ€¦β€β™‚οΈπŸ˜
  5. @psy cool website, on Safari 14.0.1 I can't get the scrollbar, didn't checked other browsers - just letting you know πŸ‘
  6. Super theme 🀩 A simple tips. If you are using - the must have module - BreadcrumbDropdowns from @Robin S, it will work with this theme once you put this config line in the module config : AdminThemeCanvas::renderBreadcrumbs πŸ‘
  7. Yes, Yes and πŸ€·β€β™‚οΈ It should be a good task candidate for the following. πŸ‘‰ Give a try to the modules developed by @mtwebit DataSet and Tasker Configure it and let the thing running the night or a good nap. A preview :
  8. @rjgamer Fix pushed, you can update the module from Github, master branch or wait that the modules directory update itself to update it from ProcessWire Upgrades (I can't login to do it manually). Please let me know πŸ‘πŸΌ
  9. Sorry, I don't have a PHP 8 install available at the moment. You are getting an error when using the installer, correct ? Give me seconds.
  10. Thanks you guy for this module! If you are willing to accept pull-requests, I will send one which give ability to translate a file (eg: docx) into a CKEditor field and another one which will support my incoming field/module EditorJS. And some suggestions. About the issue #2 (formality param), as you can know which language is or not supported, you could hardcode the six unsupported languages only. Exactly what I was going to suggest (#15). We are lazy here πŸ˜‚
  11. Thanks @daniel_puehringer It's worth mentioning that some modules exist and which can help you in this direction :
  12. Does the server(s) setup include NGINX ? A server/php setting that could cause the browser hanging on a script instead of terminating it ? Hard to tell without logs.
  13. Hi, first of all, make a backup of everything. About the issue, it look like you have 2 modules file for the Fieldtype Repeater. One in wire/modules and another one in site/modules. Did you modified intentionally the module and made a copy of it in your site/module dir ? If yes, then do a Modules > Refresh then select the right Repeater module you want. If NOT, then rename the site/modules/Fieldtype/FieldtypeRepeater/ to site/modules/Fieldtype/.FieldtypeRepeater/ (note the dot before the module name) and do a Modules > Refresh. (it's quite strange, maybe a bad upload moment from you.)
  14. Hi @Orkun Your data are sampled for 1 second, it's unusable. Try to visit your culprit page, wait its finish loading then run the SQL command. Post your result once you get sampled data for 20-40 seconds.
  15. How much page contains the system ? You could try to spot the issue following these blog post : https://www.chriscalender.com/using-show-processlist-and-mysqladmin-debug-output-in-conjunction-with-show-innodb-status/ https://www.chriscalender.com/advanced-innodb-deadlock-troubleshooting-what-show-innodb-status-doesnt-tell-you-and-what-diagnostics-you-should-be-looking-at/ About AdminThemeUikit slowing down the system, i see no reason here.
  16. Hi @dragan sorry for this late answer. Yes the vendor folder need to be uploaded and do not need to be moved elsewhere. As a quick fix, you could try to remove the HookEvent type from line 175 : https://github.com/flydev-fr/OAuth2Login/blob/master/Oauth2Login.module#L175 Let me know if it worked, else I will test it at the end of the day, thanks.
  17. Hi, you should consider adjusting innodb_buffer_pool_instances and innodb_buffer_pool_size : How much memory is available on the server ?
  18. Hi @sodesign , interesting, did your issue is fixed ? if yes, how ? thanks; And to answer the two questions : Yes, but it should only do that if you tell NGINX to do it. About the issue, and based on your post, it look like a cache issue where cookies has been cached. The official statement say that by default, NGINX respects the Cache-Control headers from origin servers. It does not cache responses with Cache-Control set to Private, No-Cache, or No-Store or with Set-Cookie in the response header. This is the current behavior; I will add that before the version 0.8.44, the header was stripped then the request cached. All that to say that theses parameters can be overridden, and you should show us your NGINX config file before we go further.
  19. So yes, the credentials are shown on the terminal of the VM at the end of the install : credentials in yellow
  20. mmmh ok, downloading and trying, stay tuned 🧐 And what give this command-line ? sudo cat /home/bitnami/bitnami_credentials
  21. Generally the username and password are shown on the terminal, on top of the shell in the disclaimer at the end of the installation typically giving you the scheme, IP and the credentials. Try user as username and bitnami as password. Edit: https://docs.bitnami.com/virtual-machine/faq/get-started/find-credentials/
  22. My bet, it's spam, they are totally trying to extorque bitcoin. It look like an automated message. And from what we can read from there on Internet, they are sending this message to owners of google blogs πŸ˜‚ and we know that for hacking a google blog, they require your google account, which I doubt it was hacked. Anyway, you can look at your file structure, DNS records, etc to see if something is weird but in every case, DO NOT PAY πŸ‘πŸΌ I am quite confident to say that your are still safe πŸ™‚ make your best poker face πŸ˜…
  23. What @teppo said, also, what is returning error or response ? Admin markup ? If yes, you might need to set the Content-Type header. Can you post your request headers here ? What is /post/ ? Can we see a chunk code ?
Γ—
Γ—
  • Create New...