Jump to content

cappuccino

Members
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cappuccino


  1. SOLVED: On the server "readfile()" was disallowed

    One problem was, that I used PHP 7.2 on the server. Now i changed to PHP 5.6.

    But if I click on the Link (<a href="<?php echo $page->url;?>?pages2pdf=1">PDF erstellen</a>), the file is saved on the server in /site/assets/files/page-id. But no visiual download ond the webpage. It opens just a empty page with the following url: .../page_name?pages2pdf=1. On localhost it works. Does somebody has an idea where my fault is? Thank you.


  2. That's a really great module! Thanks a lot!

    On localhost it works perfect. But on the server I have the problem, that it don't creat the pdf file correctly. The file has only 0 Bytes and there is an error if I open it. Somethink like "the file is damaged". Does somebody has an idea where to problem is? On Chrome DevTools is this error:

    Resource interpreted as Document but transferred with MIME type application/pdf:

    Thanks for your help.

     

    <a href="<?php echo $page->url;?>?pages2pdf=1">PDF erstellen</a>

     


  3. Hello

    I'm trying to creat a widget and add it to ckeditor. I found this tutorial, but something I make wrong.

    First I downloaded this plugin (https://ckeditor.com/cke4/addon/widget). I extracted the downloaded plugin in site\modules\InputfieldCKEditor\plugins. Then I started with the simplebox tutorial. I added a new folder ("simplebox") in site\modules\InputfieldCKEditor\plugins and followed the steps in the tutorial. But I'm struggeling with the part "CKEditor Initialization". I selected "simplebox" and "widget" in the 'extra plugins' section of the field config, but there are no extra toolbar buttons. If I open the page with the textarea there is only a empty field (s. picture). Could you help me?

     

    empty_field.JPG

    extra_plugins.JPG

    CKEditor Settings.JPG


  4. Thanks a lot for your reply.  This is the result:

    1033 
     news->name 
    title 
    headline 
    summary 
    kategorie 
    body 
    images 
      count: 2
    Pageimage

    The error was probably because I had never before created a new field with the fieldtyp CroppableImage3. Because I already had some images fields, I have only changed the input field type of the existing fields and not created a new one. After I had created a test field with the fieldtyp CroppableImage3, the other fields now work as desired.

    printscreen.PNG

    • Like 1

  5. Hi, I'm using PW 3.0.33 and would like to crop some images. If I publish the page I have always this error:

    Error: Exception: Method Pageimage::getCrop does not exist or is not callable in this context (in ../wire/core/Wire.php line 410)
    
    #0 [internal function]: ProcessWire\Wire->___callUnknown('getCrop', Array)
    #1 ../wire/core/Wire.php(348): call_user_func_array(Array, Array)
    #2 ../wire/core/WireHooks.php(548): ProcessWire\Wire->_callMethod('___callUnknown', Array)
    #3 ../wire/core/Wire.php(371): ProcessWire\WireHooks->runHooks(Object(ProcessWire\Pageimage), 'callUnknown', Array)
    #4../wire/core/Wire.php(372): ProcessWire\Wire->__call('callUnknown', Array)
    #5 ../wire/core/Wire.php(372): ProcessWire\Pageimage->callUnknown('getCrop', Array)
    #6../site/templates/home.php(63): ProcessWire\Wire->__call('getCrop', Array)
    #7 

    template-file:

    $bild = $neuigkeit->images->first()->getCrop('news');
    $content .= "<figure>
    		<img src='{$bild->url}'>
    		<figcaption>{$bild->description}</figcaption>
    	</figure>";

    printscreen.PNGprintscreen2.PNG

    Does anybody know why i keep on getting this error?

    Thanks for your help.


  6. Thanks a lot for your help!

    The plugin works great but unfortunately I have in my defintionlist a bullet list. Like this:

    <dl>
    <dt>Begriff</dt>
     <dd>
          <ul>
            <li>Stickwort 1</li>
    	<li>Stichwort 2</li>
          </ul>
      </dd>
    </dl>

    ... and this doesn't work and I have no idea how I should adapt the plugin. So I think I have to try Macrura's solution :).


  7. Hey thanks a million for this modul :) 

    Unfortunately, I have some troubles. I've installed the modul, add the current template in the settings and tried it out. In the template file (htdocs/site/templates)  I've add this code, like in the instructions:

    echo $modules->get('Pages2Pdf')->render();

    But I receive always the same error. Something like "Error loading PDF-File". What's wrong? Did I forgot something? I use Processwire 3.0.29.

    Thanks for your help.

    PS: Sorry for my "English"

    printscreen.png

×
×
  • Create New...