Jump to content

videokid

Members
  • Posts

    151
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by videokid

  1. I finally took the plunge and installed pw 3.x... and of course CroppableImage3.... 
    Honestly, CroppableImage was one of the reasons pw 3.x was a no-go for a long time.... 

    I was just wondering, if the 'Crop' [from the original Image field] could be hidden somehow, since I don't want the user creating 5 different variations without purpose anyway... [or should this be asked in a different forum area?]

    Excellent module nevertheless and always in my top3!

  2. Hi,

    I got an error

    Error: Call to a member function get() on a non-object (line 346 of DIR_\site\assets\cache\FileCompiler\site\modules\ProcessCustomUploadNames\ProcessCustomUploadNames.module) 

    After installing 'language support' it works...

    Grtz 

    • Like 1
  3. I seems I'm having a similar situation.

    the post eg. /2016/08/01/article-post
    is being saved to /2016/08/01/article-post-2
    and after saving again it's being renamed to /2016/08/01/article-post

    I was mentioned before, it's not really compatible for 2.7 but I was wondering if there might be an update available, or not...

     

  4. No problem, it helps subscribing to this topic :-)

    Actually I never thought about that... the Greek came up the fourth language after some time...
    When leaving blank, PW creates the same name as the default language. Of course at least two languages have to be present, so in a non-multilingual environment with only e.g. Greek, I really wouldn't know...

    In this particular case, the Greek pagename with the default 'English' name became blank after renaming [which makes sense after your comment], so I disabled the module.

    Anyway... you're updated :-) and again, nothing to worry about...

    [to be filed under "whenever I have some time and I feel like thinking about it, in the year 2026..."] 

  5. Hi,

    somehow it seems I've missed this answer... so sorry for the late reply.

    ex, this is the title "Συμβουλευτικές υπηρεσίες κατά της διάβρωσης", after renaming the page name ends up in an empty string.

    I've disabled the whole pageRename thing, and it's really not high priority, ppl are advised to change the page name manually if applicable.

    Kind regards!

  6. Hi,

    I thought I'd try this module, but I got the following error:

    Parse Error: 
    syntax error, unexpected '[' (line 157 of /public_html/dev/site/modules/FieldtypeFontIconPicker/InputfieldFontIconPicker.module) 
    

    PW 2.7.1

    ------------------

    Edit: sorry, read the whole thread, seems dev-branche is working...

    Kind regards.

  7. Hi,

    today I was planning to use this module, there are four languages... however one is Greek [home -> pagename == gr], renaming the pagename on the Greek part is causing problems, any suggestion how to exempt the Greek language, or impossible at the moment.

    Thx!

  8. You're right, it would give it more attention, but isn't it at a stage where it is preferable to use this instead of the older Thumbnails module?

    Most of the times I do ATM...

    So far I'm pretty happy with it...

  9. Page: http://www.domain.com/?/
    User: ?
     
    Error: 
    Exception: SQLSTATE[HY000] [1040] Too many connections (in /home/__domain/public_html/wire/core/ProcessWire.php line 106)
    

    Lately I'm getting more and more notifications similar to above...

    I understand what the '1040' means but has anyone experienced this before, or has anyone any idea where to start investigating?

    Thanks!

  10. Your explanation makes no sense to me actually ... :-/ Probably I'm not getting what exactly you're trying to achieve...

    On top, AFAIK, every image is cropped when using CroppableImage, unless I'm really wrong here...

    if not using 'first' or eq($n), then I guess  you use foreach($person->Images as $img)

    <img src='{$img->getCrop('Staff-Photo')->url}'>
    

    but then you'll get all of them.... and the cropped version...

  11. Your images field in the template 'team-detail' is probably not limited to '1', so I guess in this case you might try

    echo '<a href="'.$person->url.'" title="'.$person->title.'"><img src="'.$person->Images->first->getCrop('Staff-Photo')->url.'" alt="'.$person->title.'" /></a>';
    
  12. Wow, fast!

    I've changed the line, but no effect...

    oh, it's working... only the subdomain url isn't stripped and I have no idea why... 

    Originally the second domain had a different template [which I called multisite_home], but somehow since the upgrade that is ignored [per default it uses 'home']. Which I don't mind actually.

    Foreach domain I do have a 'homepage' call...

    $homepage = $pages->get(1'); for the root

    $homepage = $pages->get(1373'); for the second domain

    it used to work just fine...

    Thx!

    Edit: deleting the domains in the module makes no difference, so I guess the module isn't working at all.... Maybe I should revert back to 2.4.x

    Edit2: reverting back to 2.4.1 and everything works as expected again [will try again with an 2.5.xx later]

    Edit3: reverted back the line you suggested to edit, the \r is back while textarea is being saved :-)

×
×
  • Create New...