Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

  1. Yesterday
  2. Hi, I am trying to implement a search section for a project Can any body tell me about this search method of the site . Link below https://www.qunomedical.com/en/ I think its called morping search It cover screen and filter results by characters you type. It lookslike live search i think. Is there any module for processwire? I found Ajax search module by @Soma If anybody show me a way about this i will be appricate.
  3. Thanks. I updated my post just before I saw this. Never realised that!
  4. Wanze

    SeoMaestro

    @Peter Knight That's because the opposite (index,follow) is assumed by default and you do not need the meta tags at all in this case. The module does only render them if you have checked at least one (noindex or nofollow).
  5. Something must not be setup properly at my end. Using the following <?php echo $page->seo->robots->render(); ?> I can get a page to produce this <meta name="robots" content="noindex, nofollow"> Regardless of what I try, I cannot get SEOMaestro to produce the opposite <meta name="robots" content="index, follow"> @Wanze UPDATED: After a little more research, I have discovered that index, follow are the default for search engines and don't need to be specified so it appears as if your module is functioning as it should. In the Admin itself, I have the following set Fields > seo > Robots = both unchecked Page 01 > seo > Robots > NoIndex = Inherit = unchecked. Prevent... = checked Page 01 > seo > Robots > NoFollow = Inherit = unchecked. Prevent... = checked Result on Page 1 output <meta name="robots" content="noindex, nofollow"> On the other hand, if I do this Fields > seo > Robots = both unchecked Page 01 > seo > Robots > NoIndex = Inherit = unchecked. Page 01 > seo > Robots > NoFollow = Inherit = unchecked. Output is blank. I'll bypass it for the moment and make a custom field but it'd be good to know what I might be doing incorrectly if you get a chance.
  6. You can also change settings via API: $tpl = $templates->get("location"); $tpl->noAppendTemplateFile = 1; $tpl->appendFile = ""; $tpl->save();
  7. Wow! This is perfect! Thanks for the different options of solutions you offered @dragan. I will go with this one you suggested: I am about to switch over one of my other sites. Am thrilled that with altering 1 line in the .config file I will save some clicking, and to be honest it's not just the clicking; I forgot to do it on one template, and then it took me awhile to figure out what was the problem when the rendered page looked weird. So this will save me quite a bit of time. Thanks again!
  8. Either add $useMain = false; to your templates, and / or alter your site/config.php file: $config->appendTemplateFile = '';
  9. I know that we can disable the append of _main.php by clicking the box in the template file. However, is there a way to disable it by default, so that new templates created do not append _main.php? For those of us that never use _main.php, it's something that needs to be clicked every time a new template is created. Not a big deal, but is there a way to set it up in the settings to default to NOT appending? I tried different searches on the forum and haven't come up with anything yet. I understand more the default automatic prepend of _init.php because most people have variables to populate there before the rest of the page loads. Anyway, if there is no solution to my question, it's a minor thing, but thought I'd ask as I'm in the process of moving several of my sites to ProcessWire and this is a question that I think of often.
  10. Hi, I play with something similar to service-pages and need to transport a selector and optional a field filter (for example to only get id, name, title instead of all the page fields). I set the selector as query string, /api/path?template=basic-page,field1=val1,limit=10 but how to set the field filter or split selector string from the field filter in parameters? /api/path?fields=id,name,title Can't combine the query string with selector and fields filter because of multiple "=" signs... How should it be done a clean / easy way? EDIT: Optional I use predefined selectors (more secure way too) only selected by path / urlSegments instead of selector in query, but would be nice to know how to handle it most flexible...
  11. <div uk-lightbox> <?php foreach($page->images as $image): ?> <a href="<?php echo $image->url; ?>" data-alt="<?php echo $image->description; ?>"> <img src="<?php echo $image->width(120)->url; ?>" alt="<?php echo $image->description; ?>"> </a> <?php endforeach; ?> </div> I'd go this way. The first DIV shouldn't be in the foreach() loop. You also want to take a closer look at the different output strategies ProcessWire provides. You are using the delayed output method which can be confusing for beginners. Look at the direct output strategy instead. That's where my example came from. https://processwire.com/docs/front-end/output/
  12. Andy

    Admin Actions

    This is a very useful set of tools. But I have a problem and I am looking for which tool will help to solve it. Is there such a function as copying one field of a repeater to another field of a repeater on the same page? For example, the situation is as follows: -I have a repeater field for which I want to change the template without losing the values. -I make a new repeater field with a different name, but with the same fields and add it to the page template. -I need to copy all the values from the first field of the repeater to the second. It’s like the "Page Table to Repeater/Repeater Matrix" function or "Copy Repeater Items To Other Page" function. Sorry if I'm off topic.
  13. $res = pages(1067)->files->sort("filename"); // or page()->files->sort("filename") btw: this syntax assumes you have enabled functions API in site/config.php: $config->useFunctionsAPI = true; otherwise you'd just use $page->files->sort("filename");
  14. Is it possible to sort files inside a field "Files"? I've tryed with $page->files("sort=basename"), I guess a selector for files field is not the right way to go... is a solution similar to this the right approach or there is an easier way? Thanks for any input.
  15. Yep, i think that should be expected. In my case there was no segment in the url just option enabled. Ill test it again, maybe i missed something.
  16. For some bizarre reason, one of the links was broken. Fixed.
  17. @Sergio, The links you posted are broken.
  18. Peter, What I meant was to group photos for an example, New York tours, Canada etc.
  19. @spiroue - did you try the new version? Any remaining problems?
  20. Last week
  21. adrian

    pw.com

    @ryan and @Pete - the developer directory is currently returning "directory.processwire.com redirected you too many times."
  22. adrian

    pw.com

    @ryan - not sure if you'll see this, but I still don't understand why the "More Topics" sidebar is on the right on these pages: https://processwire.com/docs/more/multi-site-support/ https://processwire.com/docs/more/lazy-cron/ but on the left on this page: https://processwire.com/docs/more/coding-style-guide/ There is also an additional link at the bottom of the left sidebar to "More topics" which I don't really understand.
  23. Super cool, congratulations on the upgraded infrastructure. I definitely would like to read more details about how you two setup ProcessWire in that environment. That would make for a good, enterprise-y tutorial here on the page too.
  24. horst

    WireMailSmtp

    Oh, yep. It is a left over from debugging. many thanks for testing and reporting back.
  25. Quietly and without interruption this week, our whole website (and all subdomains) moved from a single static server to a load-balanced multi-server environment, giving us even more horsepower and redundancy than before— https://processwire.com/blog/posts/processwire-hosting-upgrades/
  26. Wanze

    SeoMaestro

    @Juergen I think that a hacker will easily find other ways to determine the underlying CMS by inspecting the markup or headers (or https://builtwith.com/). But I see your point For now, you can use a hook to disable the generator tag: $wire->addHookAfter('SeoMaestro::renderMetatags', function (HookEvent $event) { $tags = $event->arguments(0); $group = $event->arguments(1); if ($group === null) { unset($tags['meta_generator']); $event->return = $tags; } }); Feel free to open a feature request on the GitHub issue. Cheers
  27. Wanze

    SeoMaestro

    @Juergen @Peter Knight There is a render() method for any "group", but in case of the robots it will only return something if at least one option (noIndex, noFollow) is checked. Your example to access the individual data is correct, you can also use the following syntax, which looks slightly nicer: $page->seo->robots->noIndex Cheers
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...